• ٠٩١٢٠١٤٩١١٥
Super User

Super User

پست الکترونیکی: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

اقامت اوکراین

sn5

 

 

مدارک لازم جهت اخذ روادید اوکراین

مدارک لازم جهت اخذ روادید اوکراین

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی اوکراین

  1- ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی به زبان روسی که به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد(کلیه مدارک تحصیلی فارسی متقاضی باید علاوه بر مهر دبیرستان مهر آموزش و پرورش منطقه تحصیلی را نیز دارا باشد و ترجمه کلیه مدارک توسط موسسه هماهنگ می شود) = بهتر است دو سری انجام شود
  2- ترجمه گواهی سلامت جسمانی به زبان انگلیسی که در آن قید گردد بر اساس آزمایشات ایدز و هپاتیت فرد نامبرده از سلامت کامل جسمانی و روانی برخوردار است. در آزمایشات ایدز و هپاتیت به زبان انگلیسی لازم است نام دانشجو به زبان انگلیسی در آن قید گردد و جهت انجام آزمایشات پزشکی به آزمایشگاه خصوصی و یا سازمان انتقال خون مراجعه فرمایید(سازمان انتقال خون – بلوار کشاورز ، خیابان وصال ، تلفن 88972299)(کلیه مدارک باید به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد)
  3- ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی یک سری(کلیه مدارک باید به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد)
  4- 6 قطعه عکس 4×3 رنگی پاسپورتی
  5- 75 دلار هزینه روادید تحصیلی سفارت
  6- 75 دلار هزینه تائید مدارک تحصیلی سفارت(تاییدیه هر پلمپ مدارک 25 دلار هزینه دارد و در صورتیکه مدارک شما 4 پلمپ باشد هزینه تاییدیه مدارک توسط سفارت 100 دلار خواهد شد)
  7- بلیط رفت و برگشت یک ساله خریداری شده به تاریخ ورود به کشور اوکراین و تاریخ برگشت تایید نشده (رزرو و خرید بلیط هواپیما با توجه باینکه تاریخ حرکت ونوع بلیط باید توسط موسسه هماهنگ شده باشد به همین دلیل خرید بلیط توسط موسسه صورت میپذیرد)

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه شخصی

  1- اصل پاسپورت معتبر(حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد) + یک سری کپی پاسپورت صفحات 9-2
  2- اصل دعوتنامه شخصی(افرادی که قبلا با این نوع دعوتنامه ویزاز دریافت کرده اند می توانند اقدام نمایند)
  3- 2 قطعه عکس 4×3 رنگی پاسپورتی
  4- کپی کارت تحصیلی دانشجو
  5- پرینت حساب بانکی متقاضی حداقل با موجودی به مبلغ 3 میلیون تومان
  6- هزینه روادید سفارت که در صورت درخواست صدور بصورت فوری دوبرابر می گردد.
  7- هزینه دعوتنامه شخصی
  8- بیمه نامه مسافرتی به مدت اقامت در کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  9- رزرو یا بلیط خریداری شده به تاریخ ورود به کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  10- هزینه روادید سفارت، شارژ نماینده، دعوتنامه شخصی، بیمه نامه مسافرتی و ترانسفر فرودگاهی در حدود  000/500 تومان است.

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی 2-1 هفته ای اوکراین

  1- اصل پاسپورت معتبر + کپی پاسپورت
  2- 2 قطعه عکس 4×6 رنگی پاسپورتی
  3- هزینه روادید سفارت که در صورت درخواست صدور بصورت فوری دوبرابر می گردد.
  4- بیمه نامه مسافرتی به مدت اقامت در کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  5- رزرو یا بلیط خریداری شده رفت و برگشت 2-1 هفته ای با تاریخ مشخص ورود و خروج به کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  6- هزینه روادید سفارت ، حق العمل نماینده ، دعوتنامه توریستی ، بیمه نامه مسافرتی ، یک شب هتل و ترانسفر فرودگاهی برای یک هفته در حال حاضر در حدود  000/300 تومان و برای تور دو هفته ای 000/400 تومان میباشد.

 

 

صفحه5 از6

ارتباط با ما

  • ٠٩١٢٠١٤٩١١٥
  • 02188307019
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیام برای ما

  ایمیل ارسال نشد.   ایمیل شما ارسال شد.

موقعیت ما در نقشه

بالا
ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده میکنیم. سیاست کوکی.من از کوکی ها در سایت استفاده می کنم. قبول کردن