• ٠٩١٢٠١٤٩١١٥

تور اوکراین

 

 

مدارک لازم جهت اخذ روادید اوکراین

مدارک لازم جهت اخذ روادید اوکراین

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی اوکراین

  1- ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی به زبان روسی که به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد(کلیه مدارک تحصیلی فارسی متقاضی باید علاوه بر مهر دبیرستان مهر آموزش و پرورش منطقه تحصیلی را نیز دارا باشد و ترجمه کلیه مدارک توسط موسسه هماهنگ می شود) = بهتر است دو سری انجام شود
  2- ترجمه گواهی سلامت جسمانی به زبان انگلیسی که در آن قید گردد بر اساس آزمایشات ایدز و هپاتیت فرد نامبرده از سلامت کامل جسمانی و روانی برخوردار است. در آزمایشات ایدز و هپاتیت به زبان انگلیسی لازم است نام دانشجو به زبان انگلیسی در آن قید گردد و جهت انجام آزمایشات پزشکی به آزمایشگاه خصوصی و یا سازمان انتقال خون مراجعه فرمایید(سازمان انتقال خون – بلوار کشاورز ، خیابان وصال ، تلفن 88972299)(کلیه مدارک باید به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد)
  3- ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی یک سری(کلیه مدارک باید به تائید دادگستری وامور خارجه وسفارت اوکراین رسیده باشد)
  4- 6 قطعه عکس 4×3 رنگی پاسپورتی
  5- 75 دلار هزینه روادید تحصیلی سفارت
  6- 75 دلار هزینه تائید مدارک تحصیلی سفارت(تاییدیه هر پلمپ مدارک 25 دلار هزینه دارد و در صورتیکه مدارک شما 4 پلمپ باشد هزینه تاییدیه مدارک توسط سفارت 100 دلار خواهد شد)
  7- بلیط رفت و برگشت یک ساله خریداری شده به تاریخ ورود به کشور اوکراین و تاریخ برگشت تایید نشده (رزرو و خرید بلیط هواپیما با توجه باینکه تاریخ حرکت ونوع بلیط باید توسط موسسه هماهنگ شده باشد به همین دلیل خرید بلیط توسط موسسه صورت میپذیرد)

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه شخصی

  1- اصل پاسپورت معتبر(حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد) + یک سری کپی پاسپورت صفحات 9-2
  2- اصل دعوتنامه شخصی(افرادی که قبلا با این نوع دعوتنامه ویزاز دریافت کرده اند می توانند اقدام نمایند)
  3- 2 قطعه عکس 4×3 رنگی پاسپورتی
  4- کپی کارت تحصیلی دانشجو
  5- پرینت حساب بانکی متقاضی حداقل با موجودی به مبلغ 3 میلیون تومان
  6- هزینه روادید سفارت که در صورت درخواست صدور بصورت فوری دوبرابر می گردد.
  7- هزینه دعوتنامه شخصی
  8- بیمه نامه مسافرتی به مدت اقامت در کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  9- رزرو یا بلیط خریداری شده به تاریخ ورود به کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  10- هزینه روادید سفارت، شارژ نماینده، دعوتنامه شخصی، بیمه نامه مسافرتی و ترانسفر فرودگاهی در حدود  000/500 تومان است.

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی

مدارک لازم جهت اخذ روادید با دعوتنامه توریستی 2-1 هفته ای اوکراین

  1- اصل پاسپورت معتبر + کپی پاسپورت
  2- 2 قطعه عکس 4×6 رنگی پاسپورتی
  3- هزینه روادید سفارت که در صورت درخواست صدور بصورت فوری دوبرابر می گردد.
  4- بیمه نامه مسافرتی به مدت اقامت در کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  5- رزرو یا بلیط خریداری شده رفت و برگشت 2-1 هفته ای با تاریخ مشخص ورود و خروج به کشور اوکراین(موسسه هماهنگ می نماید)
  6- هزینه روادید سفارت ، حق العمل نماینده ، دعوتنامه توریستی ، بیمه نامه مسافرتی ، یک شب هتل و ترانسفر فرودگاهی برای یک هفته در حال حاضر در حدود  000/300 تومان و برای تور دو هفته ای 000/400 تومان میباشد.

 

گروه اوکراین ایران که دارای ۱۴سال سابقه در امر اعزام دانشجو ، پذیرش تحصیلی ،خدمات ویزای اوکراین،مراقبت ،مشاوره در امرتحصیل در اوکراین میباشد ،تصمیم به ارسال دعوتنامه (پذیرش ) تحصیلی با کمترین هزینه به دانشجویان مشتاق که قصد تحصیل در اکراین را دارند نموده است .

شاید این امر کمکی باشد به دانشجویانی که ناخواسته فریب برخی از موسسات را خواهند خورد .

جهت دریافت اطلاعات و استفاده از خدمات مشاوره ابتدا کپی پاسپورت خود را ایمیل کنید تا بهترین مشاوره در اختیار شما قرار گیرد ، بدیهی است بدون ارسال کپی پاسپورت و مشخصات فردی خود ، از اطلاع رسانی معذوریم .

خدمات ما :

1. پذیرش تحصیلی اوکراین

2. اخذ ویزا تحصیلی اوکراین

3. ترانسفر فرودگاهی

4. همراهی دانشجو در طول زمان تحصیل

5. ثبت نام در دانشگاههای مورد تایید

ساعت تماس : ۱۰صبح تا ۶ عصر

جهت درخواست پذیرش تحصیلی اوکراین از طریق ایمیل درخواست خود را ارسال نموده و به طور کامل شرایط خود را اعلام کنید تا

مشاورین ما پاسخگوی شما عزیزان باشند

بدیهی است بدون ارسال کپی پاسپورت و مشخصات فردی خود ، از اطلاع رسانی معذوریم .

زبان تدريس در دانشگاه هاي اوكراين:

در اين كشور زبان روسي و اوكرايني و انگلیسی تدريس مي شود. براي آموزش زبان روسي و اوكرايني، 9 ماه دوره آموزش زبان روسي معروف به پاتفك برگزار مي گردد. اين دوره شامل دو ترم است، ترم اول منحصراً زبان روسي يا اوكرايني تدريس مي شود و از ترم دوم بسته به رشته انتخابي دانشجو، جهت ادامه تحصيل در دانشگاه براي انتخاب رشته مهندسي، دروس فيزيك، شيمي رياضي، نقشه كشي و براي رشته هاي پزشكي، شيمي،زيست شناسي،براي علوم انساني، تاريخ وادبيات در كنار آموزش زبان روسي و يا اوكرايني تدريس مي شود.در پايان ترم دوم، از دروس تدريس شده، امتحان گرفته مي شود و در صورت قبولي ، مدرك پاتفك به دانشجو إعطا مي شود.

تعطيلات دانشجوئي تقريباً دو ماه در تابستان و دو هفته در زمستان است.

تذكرمهم:‌متاسفانه تعداد زيادي از دانشجويان ايراني در ابتداي ورود اقدام به ثبت نام در دوره آموزش پاتفك زبان روسي نموده اند،‌بعد از اتمام دوره و در هنگام ثبت نام در دانشگاه متوجه شده اند كه رشته تحصيلي مورد نظر آنها به زبان اوكرايني ارائه مي شود. لذا قبل از انتخاب نوع زبان بايد بررسي شود كه رشته تحصيلي دردانشگاه مورد نظر به چه زباني ارائه مي شود

سال تحصيلي در اوكراين از اول سپتامبر آغاز مي گردد. .

مدارك بايد به زبان هاي روسي و يا اوكرايني یا انگلیسی ترجمه شده باشد و ممهور به مهر تأئيد وزارت امورخارجه كشورمان باشد. .

انجام آزمايشات پزشكي كه شامل آزمايش خون و عكس برداري از قفسه سينه است و همچنين تهيه بيمه پزشكي نيز از ساير مراحل ثبت نام مي باشد. هزينه بيمه پزشكي يك ساله براي دانشجويان حدود 100 دلار مي باشد.

بعد از عقد قرارداد، دانشگاه پيش فاكتور پرداخت هزينه هاي پزشكي را به دانشجو مي دهد و دانشجو با در دست داشتن اين پيش فاكتور به حسابداري دانشگاه مراجعه كرده و هزينه هاي مربوط به شهريه و خوابگاه را به حسابداري پرداخت مي كند. انجام مي گيرد و لذا بايد از

دانشجويان خارجي در طي سال اول دوره آموزش زبان روسي و يا اوكرايني را مي گذرانند كه دوره « پادفك » ناميده مي شود. گذراندن اين دوره براي دانشجويان الزامي است و با در دست داشتن مدرك پايان اين دوره مي توانند در سال اول رشته هاي مختلف ثبت نام كنند. هزينه دوره « پادفك » در دانشگاه هاي مختلف تغيير مي كند. برخي از دانشگاه ها همچون دانشگاه ورزش هزينه هاي خوابگاه را نيز جزو شهريه محاسبه مي كنند ‌و برخي ديگر همچون كاپه اي اين هزينه را به صورت جداگانه دريافت مي كنند. بنابراين بايد در هنگام ثبت نام به اين مسئله توجه كرد.

دانشجويان بعد از عقد قرارداد و ثبت نام در دانشگاه، پاسپورت خود را به اداره ويزا و گذرنامه كه « آوير »‌ناميده مي شود تحويل مي دهند. در اكثر دانشگاهها اين اداره داراي شعبه می باشد و نيازي به مراجعه مستقيم به ادارا ويزا و گذرنامه نيست.

بعد از تحويل پاسپورت به «آوير»، برگه عكسداري بنام « اسپرافكا»‌به دانشجو داده مي شود كه ممهور به مهر دانشگاه است. تا زماني كه پاسپورت دانشجو به وي برگردانده نشود، «‌اسپرافكا»مدرك هويت شخص محسوب مي شود، بنابرين بايد در نگهداري آن دقت كرد. اداره «آوير» بسته به شهريه پرداخت شده ويزاي دانشجويي را تمديد مي كند و علاوه برآن مهر اقامت دانشجويي نيز بر پاسپورت دانشجو ثبت مي شود

ارتباط با ما

  • ٠٩١٢٠١٤٩١١٥
  • 02188307019
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیام برای ما

  ایمیل ارسال نشد.   ایمیل شما ارسال شد.

موقعیت ما در نقشه

بالا
ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده میکنیم. سیاست کوکی.من از کوکی ها در سایت استفاده می کنم. قبول کردن